Zoek Continental VANCOFOURSEASON in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Continental VANCOFOURSEASON

All-Season
Voor zakelijk gebruik met bedrijfswagens of personenauto's is de Continental Vanco Four Season 2 een geweldige keuze. Met deze betrouwbare en veilige all season band kun je het hele jaar door zonder problemen zware ladingen vervoeren en lange afstanden rijden.

Belangrijkste eigenschappen

  • Betrouwbare 4-seizoensband
  • Voor dagelijks intensief gebruik
  • Onder alle omstandigheden veilig rijden
  • Zeer comfortabel rijgedrag
  • Gaat lang mee

Voor dagelijks intensief gebruik

Je kunt iedere dag van het jaar vertrouwen op deze all season band, want hij is gemaakt om onder alle omstandigheden maximaal te presteren. De Vanco Four Season 2 is speciaal ontwikkeld voor intensief gebruik met zware belastingen over lange afstanden. Het is daardoor een ideale band om lang te kunnen gebruiken voor zakelijk gebruik met bedrijfswagens en onder personenauto's die veel op de weg moeten zijn.

Het hele jaar door veilig

Het hele jaar door beschermt deze 4-seizoensband je optimaal, want je hebt onder alle weersomstandigheden een korte remweg en uitstekend contact met de weg. Ook op ijs en sneeuw heb je geweldige tractie en ben je door de speciale groeven in de Vanco Four Season 2 bij regen uitstekend beschermd tegen aquaplaning.

Hoog rijcomfort

Het lage geluidsniveau en de stabiele wegligging van de Vanco Four Season 2 zorgen ervoor dat je bij ook langere ritten comfortabel onderweg bent.