Zoek Continental 4X4 WINTERCONTACT MO ML FR in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Continental 4X4 WINTERCONTACT MO ML FR

Winterband


Met de Continental 4x4 Wintercontact blijft je auto in alle winterse omstandigheden echt aan de weg kleven. Daarmee zorgt deze winterband van topkwaliteit ervoor dat je veilig en comfortabel de koudste maanden van het jaar doorkomt!

Belangrijkste eigenschappen

  • Uitstekende grip op sneeuw
  • Goede bescherming tegen aquaplaning
  • Altijd uitstekend wegcontact
  • Fluisterstille winterband
  • Zeer comfortabel rijdgedrag

Speciaal voor de koude wintermaanden

Je hebt met deze winterband altijd goed contact met de weg en staat snel stil op een besneeuwd, koud of bevroren wegdek. Door zijn uitstekende grip op sneeuw en ijzel kom je met de 4x4 WinterContact ook eenvoudig weer weg van iedere winterse ondergrond.

Ook goed beschermd bij regen

Het speciale profiel op deze winterband beschermt je actief tegen de gevolgen van hevige regenval of dooi. De 4x4 Wintercontact voert overtollig water snel en doeltreffend af, zodat je je ook bij extreme omstandigheden geen zorgen hoeft te maken over aquaplaning of slipgevaar.

Comfortabele winterband

Door zijn stabiele wegligging en minimale afrolgeluid is de 4x4 Wintercontact van Continental niet alleen een zeer veilige, maar ook een uiterst comfortabele winterband. Je komt met deze band dus altijd goed beschermd en ontspannen op je plaats van bestemming aan!
Onze Continental 4X4 WINTERCONTACT MO ML FR bandenmaten