Zoek Continental VANCO WINTER 2 in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Continental VANCO WINTER 2

Winterband


De Continental Vanco Winter 2 is de ideale band voor intensief gebruik in de koude maanden. Voor deze winterband van Continental zijn lange ritten en zware beladingen ook bij ijs, sneeuw en hevige regen geen enkel probleem!

Belangrijkste eigenschappen

  • Robuuste winterband
  • Superveilig bij ijs en sneeuw
  • Ontworpen voor intensief gebruik
  • Hoog rijcomfort bij winterse omstandigheden
  • Lange levensduur

Veilig onder winterse omstandigheden

Door zijn voortreffelijke grip en korte remweg op natte, besneeuwde en beijzelde wegen ben je met deze band van Continental ook in de winter uitermate veilig onderweg. Daardoor ben je ervan verzekerd dat je werk ook bij extreme omstandigheden gewoon door kan gaan!

Voor intensief gebruik 's winters

De robuuste Vanco Winter 2 helpt je zakelijke ritten dagelijks veilig de winter door, want hij is speciaal ontworpen om met zware beladingen en bij lange ritten je bedrijfswagen of personenauto zonder problemen op de plaats van bestemming te krijgen.

Comfortabele en duurzame winterband

Naast veiligheid en een hoog draagvermogen zorgt de stabiele wegligging en het lage rijgeluid van de Vanco Winter 2 ervoor dat je ook lange ritten in de winter comfortabel kunt afleggen. Door zijn stevige constructie en het gebruik van hoogwaardig rubber geniet je bovendien lang van deze robuuste winterband.