Zoek Continental WINTERCONTACT TS 760 in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Continental WINTERCONTACT TS 760

Winterband


De Continental WinterContact TS760 is een uitermate veilige en comfortabele winterband die wordt aanbevolen door de grote automerken. Je weet met deze winterband dus zeker dat je in de donkere maanden altijd goed beschermd onderweg bent!

Belangrijkste eigenschappen

  • Aanbevolen door de grootste autofabrikanten
  • Helpt je veilig de winter door
  • Beschermt je actief tegen aquaplaning
  • Altijd enorme grip en korte remweg
  • Comfortabel rijgedrag

Aanbevolen door de grootste automerken

Deze band van Continental wordt aanbevolen door grote autofabrikanten als Ford, Opel, Mercedes, Renault en Volkswagen. Uiteraard gebeurt dat niet zomaar, want de WinterContact TS760 is een uitzonderlijk goede winterband die je onder alle omstandigheden geweldige grip en een korte remweg geeft en je tegelijkertijd laat genieten van heerlijk rijcomfort.

Veilig onder alle winterse omstandigheden

De Continental WinterContact TS760 geeft je op droge, natte en winterse wegen optimale bescherming en uitstekende controle over je auto. Zo heb je met deze winterband ook op sneeuw, ijs en ijzel optimale grip en sta je snel stil. De speciale groeven in de band voeren overtollige nattigheid op de weg snel af en beschermen je zo actief tegen slippen en aquaplaning.

Comfortabel de wintermaanden door

Doordat de WinterContact TS760 snel op je stuurbewegingen reageert en weinig rijgeluid produceert rij je ook in de wintermaanden heerlijk comfortabel met deze topband van Continental!
Onze Continental WINTERCONTACT TS 760 bandenmaten