Zoek Continental WINTERCONTACT TS 780 in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Continental WINTERCONTACT TS 780

Winterband


De WinterContact TS780 van Continental is ontworpen om de moeilijkste winteromstandigheden zonder problemen te doorstaan. Deze winterband geeft je ook op sneeuw en ijs geweldige grip en een korte remweg, zonder daarbij in te leveren op rijcomfort of duurzaamheid.

Belangrijkste eigenschappen

  • Comfortabel de winter door
  • Fantastische controle over je auto
  • Grip en tractie op winterwegen
  • Actieve bescherming tegen aquaplaning
  • Gaat bijzonder lang mee

Ontworpen voor echt winterse omstandigheden

De Continental WinterContact TS780 zorgt ervoor dat je ook bij extreem winterweer maximale controle over je auto houdt. Deze winterband is speciaal ontwikkeld om de gevolgen van koude wegen, sneeuw, ijzel, modder of regen te minimaliseren en je veilig en comfortabel naar je plaats van bestemming te brengen!

Meer bescherming door uniek ontwerp

De speciale honingraatstructuur in het profiel van de WinterContact TS780 zorgt ervoor dat je auto ook bij extreem winterweer stabiel op de weg blijft liggen. Door het geweldige contact met de weg heb je met deze winterband altijd goede grip en een korte remweg, zelfs op ijs en sneeuw. De speciale groeven in de band voeren water doeltreffend af en verminderen daarmee de kans op aquaplaning.

Comfortabel en duurzaam

De Continental WinterContact TS780 is door zijn stabiele wegligging en lage rijgeluid een uitermate comfortabele winterband die door zijn gelijkmatige slijtage bovendien zeer lang meegaat.