Zoek Continental WINTERCONTACT TS 790* in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Continental WINTERCONTACT TS 790*

Winterband


Als automobilist wil je ook in de wintermaanden zonder problemen de weg op kunnen gaan. Met de Continental Wintercontact TS790 weet je zeker dat je niet alleen veilig op je bestemming aankomt maar dat je auto ook onder alle omstandigheden heerlijk comfortabel blijft rijden.

Belangrijkste eigenschappen

  • Winterband met uitstekende wegligging
  • Superieure grip op winters wegdek
  • Altijd goed contact met wegdek
  • Hoge weerstand tegen aquaplaning
  • Ook in bochten zeer stabiel

Altijd goed contact met de weg

Met de Continental Wintercontact TS790 houdt je auto onder alle winterse omstandigheden goed contact met het wegdek. Dankzij de speciale structuur van het profiel heb je ook op koude en besneeuwde wegen geweldige grip en kom je met deze winterband snel weer weg van een gladde ondergrond.

Beschermt je tegen aquaplaning

Door zijn speciale groeven geeft de Continental WinterContact TS790 je uitermate goede bescherming tegen de gevolgen van regenval of gesmolten sneeuw. Overtollige nattigheid onder de band wordt snel en effectief afgevoerd zodat de kans op aquaplaning en slippen geminimaliseerd wordt.

Comfortabel rijden in de winter

Door de uitstekende wegligging, hoge bochtenstabiliteit en het beperkte geluid rij je met deze winterband van Continental ook in de koudste maanden uitermate comfortabel, zelfs bij extreem winterweer!