Zoek Continental WINTERCONTACT TS 800 in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Continental WINTERCONTACT TS 800

Winterband


Of het nu een strenge, natte of droge winter is, met de Continental WinterContact TS800 ben je verzekerd van maximale veiligheid en uitstekend rijcomfort onder alle winterse omstandigheden!

Belangrijkste eigenschappen

  • Winterband met superieure grip
  • Uitstekende wegligging
  • Hoge bochtenstabiliteit
  • Comfortabel de winter door
  • Goed beschermd tegen aquaplaning

Goed beschermd de winter door

Veilig de donkere wintermaanden doorkomen staat voorop bij de Contintental WinterContact TS800. Door zijn geweldige contact met de weg, snelle reacties op jouw stuurbewegingen en korte remweg ben je met deze superieure winterband ook bij koudere omstandigheden en winterse neerslag verzekerd van optimale bescherming!

Verkleint de kans op aquaplaning

De speciale groeven en het innovatie honigraatmotief van de Continental WinterContact TS800 geven je op sneeuw en ijs meer grip en voeren water snel en doeltreffend af. Dit verkleint de kans op aquaplaning en slippen enorm en zorgt ervoor dat je ook bij een kletsnatte weg uitstekende controle over je auto houdt.

Winterband met hoog rijcomfort

Behalve dat je met de WinterContact TS800 optimaal beschermd rondrijdt tijdens de wintermaanden geniet je met deze winterband ook van hoog rijcomfort. Je auto ligt ook in bochten superstabiel op de weg en door de lage rolweerstand van de band heb je minder last van rijgeluid.
Onze Continental WINTERCONTACT TS 800 bandenmaten