Zoek Continental WINTERCONTACT TS 810 S FR in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Continental WINTERCONTACT TS 810 S FR

Winterband


Als je in de winter wilt genieten van een optimale mix van veiligheid, comfort en sportief rijgedrag, dan is de Continental TS810 winterband de ideale keuze voor jouw auto!

Belangrijkste eigenschappen

  • Sportieve en veilige winterband
  • Superveel grip en tractie
  • Uitstekende wegligging en hoge bochtenstabiliteit
  • Rijdt zeer comfortabel
  • Lange levensduur

Goed beschermd de wintermaanden door

Het belangrijkste van een winterband is dat hij je in alle omstandigheden goed beschermt. Met de Continental TS810 heb je ook op een glad of nat wegdek nog steeds geweldige grip en uitstekende tractie en sta je op sneeuw en ijs snel stil. Als er veel water op de weg staat voert deze winterband het overtollige water snel af, zodat je minder kans hebt om te slippen.

Sportief en comfortabel rijgedrag

De TS810 gaat verder dan andere winterbanden, want naast voortreffelijk rijcomfort biedt deze winterband van Continental je ook zeer sportief rijgedrag. Door zijn stabiele wegligging en snelle en accurate reacties op jouw stuurbewegingen geeft de TS810 je meer controle over je auto waardoor je zelfs in de winter heerlijk vlot kunt blijven rijden.

Lange levensduur

Zijn vernuftige ontwerp en topkwaliteit rubber zorgen ervoor dat de TS810 minder snel slijt waardoor je jarenlang plezier hebt van deze veilige, sportieve en comfortabele winterband!
Onze Continental WINTERCONTACT TS 810 S FR bandenmaten