Zoek Continental WINTERCONTACT TS 810 S N2 in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Continental WINTERCONTACT TS 810 S N2

Winterband


Speciaal om in de winter ook met de allerkrachtigste auto's veilig de weg op te kunnen heeft Continental de WinterContact TS8105S N2 ontwikkeld. Deze winterband is door Porsche goedgekeurd en geeft je sportauto maximale prestaties op ieder winters wegdek zonder daarbij in te leveren op veiligheid of comfort!

Belangrijkste eigenschappen

  • Supersportieve winterband
  • Getest en goedgekeurd door Porsche
  • Altijd goed contact met de weg
  • Veilig onder alle winterse omstandigheden
  • Uitstekende bescherming tegen aquaplaning

Door Porsche goedgekeurde winterband

Doordat deze winterband is goedgekeurd door Porsche weet je zeker weet dat hij voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van rijcomfort en veiligheid. Daardoor is het dé perfecte winterband voor iedere bezitter van een Porsche of sportauto van een ander merk!

Optimale veiligheid in de wintermaanden

De Continental WinterContact TS810S N2 beschermt je sportauto optimaal tijdens de koudste maanden door zijn geweldige contact met ieder winters wegdek. Je bent verzekerd van een korte remweg, goede tractie en enorme grip, zelfs op sneeuw of ijzel. De speciale groeven in de band beschermen je bovendien actief tegen de gevaren van aquaplaning.

Sportief en comfortabel rijden

Door zijn uitstekende wegligging, nauwkeurig stuurgedrag en hoge bochtenstabiliteit kun je met de WinterContact TS810S N2 van Continental in de winter heerlijk sportief en toch comfortabel in je sportauto rijden.