Zoek Continental WINTERCONTACT TS 810 SSR * in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Continental WINTERCONTACT TS 810 SSR *

Winterband


Met de Continental WinterContact TS810 SSR Run-Flat kom je ook met sportief rijgedrag gegarandeerd veilig de winter door. Deze winterband geeft je krachtige auto alle bescherming die je nodig hebt in koude maanden en zorgt er zelfs voor dat je met een lekke band nog veilig kunt doorrijden!

Belangrijkste eigenschappen

  • Zeer veilige winterband
  • Uitstekende grip bij winterweer
  • Sportief en comfortabel rijgedrag
  • Beschermt je tegen aquaplaning
  • Ondersteunt zichzelf bij drukverlies

Uitstekende bescherming voor krachtigere auto's

Deze winterband heeft Continental speciaal ontwikkeld voor auto's met veel motorvermogen zoals sportwagens, coupés en SUV's. Met de TS810 SSR Run-Flat ben je onder alle winterse omstandigheden uitstekend beschermd tegen de gevolgen van sneeuw, ijs en regen zoals slipgevaar en aquaplaning. Ook op een koude of gladde ondergrond heb je met deze premium winterband nog geweldige grip en sta je snel stil.

Comfortabel en sportief rijden

Met deze band beschikt je krachtige auto in de winter over een uitstekende wegligging en geweldig direct en nauwkeurig stuurgedrag, ook in scherpe bochten. Daardoor rij je met de TS810 SSR Run-Flat tijdens de wintermaanden met meer plezier en comfort!

Brengt je ook 's winters thuis

De speciale Run-Flat technologie zorgt ervoor dat deze winterband zichzelf bij drukverlies ondersteunt, zodat je ook in winterse omstandigheden nog veilig 80 kilometer kunt doorrijden met een lekke band.
Onze Continental WINTERCONTACT TS 810 SSR * bandenmaten