Zoek Continental WINTERCONTACT TS 830 P MO in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Continental WINTERCONTACT TS 830 P MO

Winterband


Doordat je in de wintermaanden nog meer anders echt moet kunnen vertrouwen op je autoband, heeft Continental de superveilige WinterContact TS830P ontwikkeld. Met deze duurzame winterband ben je verzekerd van ultieme bescherming onder zelfs de meest extreme winterse omstandigheden!

Belangrijkste eigenschappen

  • Uitzonderlijke remkracht in winterse omstandigheden
  • Zeer slijtvaste winterband
  • Voortreffelijk contact met de weg
  • Ook bij gladheid veel grip
  • Beschermt je uitstekend tegen aquaplaning

Op winterwegen maximale grip

De Contintental WinterContact TS830P is een premium winterband waarmee je de koude en donkere maanden van het jaar uitermate veilig doorkomt. Op iedere ondergrond heb je met deze band uitstekend contact met de weg, ook wanneer er sneeuw, ijzel of veel water op de weg ligt. Daardoor heb je ook op koude en natte winterwegen enorm veel grip en staat je auto op alle ondergronden snel stil.

Goed beschermd tegen aquaplaning

De groeven in deze winterband voeren ervoor overtollig water snel en doeltreffend af, waardoor de kans op aquaplaning en slipgevaar aanzienlijk verminderd wordt!

Uitermate duurzame winterband

Doordat de druk in de WinterContact TS830P altijd zeer gelijkmatig wordt verdeeld, slijt hij gelijkmatiger en dus langzamer. Daardoor geniet je langer van de beschermende eigenschappen van deze superveilige winterband!
Onze Continental WINTERCONTACT TS 830 P MO bandenmaten