Zoek Continental WINTERCONTACT TS 830 P SEAL in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Continental WINTERCONTACT TS 830 P SEAL

Winterband


Met de WinterContact TS830P Seal kom je de gevaarlijke wintermaanden gegarandeerd veilig door. Deze winterband van Continental geeft je uitzonderlijke bescherming op koude en winterse wegen, zelfs met kleine gaatjes in je band!

Belangrijkste eigenschappen

  • Superveilige winterband
  • Uitzonderlijke remkracht en grip
  • Uitstekende bescherming tegen aquaplaning
  • Duurzaam door langzamere slijtage
  • ContiSeal voorkomt verdere schade

's Winters altijd goed beschermd

Doordat de Continental WinterContact TS830P Seal altijd optimaal contact met de weg houdt ben je ook in de winter verzekerd van uitstekende grip en snelle stilstand bij plotselinge remacties. Onder alle winterse omstandigheden hou je zo meer controle over je auto. Ook als je over een kletsnatte weg rijdt beschermt deze band je actief, want door de uitstekende waterafvoer heb je een veel kleinere kans op aquaplaning en slipgevaar.

Uitzonderlijk lange levensduur

Het innovatie rubbermengsel en de gelijkmatige drukverdeling van de Continental WinterContact TS830P Seal zorgen ervoor dat deze winterband zeer langzaam slijt en daardoor langer meegaat.

ContiSeal dicht onderweg kleine gaatjes

Het unieke afdichtmiddel ContiSeal zorgt ervoor dat kleine gaatjes door scherpe voorwerpen als glas of spijkers direct worden afgesloten. Daardoor kun je veilig blijven doorrijden en hoef je niet meer in de winter langs de kant van de weg je band te verwisselen.
Onze Continental WINTERCONTACT TS 830 P SEAL bandenmaten