Zoek Continental WINTERCONTACT TS 830 P SSR* FR in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Continental WINTERCONTACT TS 830 P SSR* FR

Winterband


De Continental WinterContact TS830P SSR Run-Flat is een uitzonderlijk veilige en duurzame winterband. Op iedere winterse ondergrond heb je optimale grip en doordat hij zichzelf bij drukverlies ondersteunt kom je zelfs met een lekke band nog veilig op je bestemming aan!

Belangrijkste eigenschappen

  • Uitermate veilige winterband
  • Superveel grip op winterwegen
  • Beschermt tegen aquaplaning en slippen
  • Slijt langzaam dus duurzaam
  • Veilig doorrijden met lekke band

Uitzonderlijke prestaties op winterwegen

Met de WinterContact TS830P SSR Run-Flat geniet je van uitzonderlijke bescherming in winterse omstandigheden. Op iedere natte of winterse ondergrond houdt deze band van Continental maximaal contact met de weg, zodat je altijd een korte remweg en enorm veel grip hebt. Door zijn speciale groeven beschermt deze superieure winterband je ook actief tegen aquaplaning en slipgevaar.

Zeer duurzame winterband

De druk wordt in deze winterband van Continental gelijkmatiger verdeeld waardoor hij minder snel slijt en je dus ook veel langer plezier hebt van de superieure bescherming van de WinterContact TS830P SSR Run-Flat.

Brengt je gewoon weer thuis

Bij drukverlies ondersteunt de WinterContact TS830P SSR Run-Flat zichzelf, waardoor je ook in de winter met een lekke band nog 80 kilometer veilig kunt doorrijden en je niet meer langs de weg een band hoeft te vervangen of lang hoeft te wachten op een pechdienst.
Onze Continental WINTERCONTACT TS 830 P SSR* FR bandenmaten