Zoek Continental WINTERCONTACT TS 850 P AO FR in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Continental WINTERCONTACT TS 850 P AO FR

Winterband


De Continental WinterContact TS850P is speciaal ontwikkeld om auto's met veel vermogen in de winter een optimale en toch veilige rijervaring te geven.

Belangrijkste eigenschappen

  • Sportieve winterband voor krachtige auto's
  • Uitmuntende grip op sneeuw
  • Directe en nauwkeurige stuurreacties
  • Op iedere ondergrond veel remkracht
  • Rijdt zeer comfortabel

Uitmuntende winterband voor sportieve rijders

De Continental WinterContact TS850P is een uitmuntende winterband voor sportieve auto's met veel motorvermogen zoals sportwagens, SUV's en krachtige middenklassers. Op iedere winterse ondergrond geniet je van heerlijk comfortabel en sportief rijgedrag met snelle en directe reacties op al je stuurbewegingen.

Veilig de wintermaanden door

Het unieke profiel van de WinterContact TS850P geeft je in de winter ook bij sportiever rijgedrag nog steeds optimale controle over je auto. Op droge, natte en gladden wegen geeft deze winterband je auto veel remkracht en daardoor een kortere remweg. Dankzij de enorme grip van de band in winterse omstandigheden heb je ook op sneeuw en ijs meer controle en meer tractie.

Ook geweldig bij droog weer

Continental weet dat er in de winter lang niet altijd sneeuw of ijs op de weg ligt. Met de WinterContact TS850P geniet je daarom ook bij een droog wegdek van geweldig rijplezier, want door zijn extra stijfheid zorgt deze winterband ervoor dat je krachtige auto in bochten heerlijk nauwkeurig stuurt en stabiel ligt.