Zoek Continental CONTITRAC in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Continental CONTITRAC

Zomerband


De Continental ContiTrac is een uitstekende en duurzame all season band die speciaal voor SUV's en bestelwagens is ontwikkeld. Deze band levert het hele jaar door uitstekende prestaties, zowel op de verharde weg als op onverharde ondergrond.

Belangrijkste eigenschappen

  • Speciaal voor SUV's en bestelwagens
  • Zeer veilige 4-seizoensband
  • Ook voor licht onverhard wegdek
  • Uitstekende bochtenstabiliteit
  • Comfortabel rijgedrag en duurzaam

Speciaal voor lichte trucks

Met de ContiTrac geniet je het hele jaar door van comfortabel en soepel rijgedrag. Deze duurzame 4-seizoensband is speciaal gemaakt voor lichte trucks en geeft bestelbusjes en SUV's een uitstekende wegligging en zeer veel stabiliteit in bochten. Zijn minimale rijgeluid draagt bij aan het hoge rijcomfort.

Het hele jaar door beschermd

Door zijn uitstekende bescherming tegen aquaplaning en slippen kun je met de Continental ContiTrac iedere regenbui aan. De speciale groeven van deze all season band geven je bovendien ook op droog weg een korte remweg en zorgen voor continue goed contact met de weg.

Ook als het asfalt ophoudt

De Continental ContiTrac voelt zich het hele jaar door uitstekend thuis op asfalt. Maar ook als de ondergrond niet meer verhard is geniet je met deze band nog steeds van veel rijcomfort en prima rijprestaties.