Zoek Continental CROSSCONTACT ATR FR in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Continental CROSSCONTACT ATR FR

Zomerband


De Continental CrossContact AT gaat verder waar andere banden stoppen! Met deze superduurzame zomerband ben je iedere ondergrond de baas, zonder dat je daarbij inlevert op comfort, veiligheid of levensduur.

Belangrijkste eigenschappen

  • Voor gebruik op iedere ondergrond
  • Betrouwbare moderne zomerband
  • Uitermate duurzaam
  • Veilig en comfortabel
  • Beschermt actief tegen aquaplaning

Voor liefhebbers van alle terreinen

Dat deze zomerband van Continental zich thuisvoelt op iedere ondergrond zie je al aan zijn naam, want de aanduiding AT staat voor All Terrain. Hij levert dan ook uitstekende prestaties op ieder wegdek, of dat nu het asfalt van de snelweg is, de kiezeltjes van een dorpsstraatje of een onverharde plattelandsweg.

Comfortabel en veilig onderweg

Onder alle omstandigheden ben je met de Continental CrossContact AT verzekerd van comfortabel en veilig weggedrag. Het minimale rijgeluid van deze band zorgt ervoor dat je uitgerust op je bestemming aankomt. De band reageert direct op je stuurbewegingen, houdt altijd goed contact met de weg en geeft je een korte remweg, zelfs op een nat wegdek. Dat verkleint de kans op aquaplaning enorm!

Zeer duurzame zomerband

Het stevige loopvlak van de Continental Crossterrain AT voorkomt schade door ruw terrein of een aanraking met een stoep. Zijn solide constructie zorgt er ook voor dat hij gelijkmatig en langzaam slijt, waardoor je langer plezier hebt van deze All Terrain band.