Zoek Continental CROSSCONTACT LX in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Continental CROSSCONTACT LX

Zomerband


De CrossContact LX van Continental is er voor iedereen die het hele jaar door met zijn auto van de gebaande paden af wil kunnen gaan. Deze 4-seizoensband levert uitstekende prestaties op de snelweg, maar voelt zich ook prima thuis op licht onverhard terrein.

Belangrijkste eigenschappen

  • Betrouwbare all season band
  • Speciaal voor offroad voertuigen
  • Comfortabel en veilig
  • Zeer stabiel in bochten
  • Geluidsarme band

Speciaal voor SUV's en 4x4's

De Continental CrossContact LX is speciaal ontworpen voor gebruik op onverhard terrein. Onder je SUV of 4x4 zal deze band je verrassen door zijn uitstekende prestaties en comfortabele rijgedrag.

Zeer comfortabele 4-seizoensband

Op iedere ondergrond valt de Continental CrossContact LX op door zijn hoge rijcomfort. Het hele jaar door kun je op de snelweg genieten van zijn uitstekende wegligging en minimale rijgeluid. En ga je eens van het asfalt af, dan zullen zijn stabiliteit in de bocht en nauwkeurige reacties op jouw stuurbewegingen je verbazen.

Het hele jaar door veilig

De Continental CrossContact LX beschermt je het hele jaar door tegen alle weersinvloeden die je onderweg tegen kan komen. Deze all season band remt snel, heeft onder alle omstandigheden uitstekende grip op de weg en is voorzien van brede groeven die de kans op aquaplaning minimaliseren.