Zoek Continental CROSSCONTACT LX 2 FR in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Continental CROSSCONTACT LX 2 FR

Zomerband


De Continental CrossContact LX2 is gemaakt voor iedereen die met zijn SUV of 4x4 wel eens een offroad wilt gaan, maar ook op de gewone weg de beschikking wilt hebben over een comfortabele en veilige band.

Belangrijkste eigenschappen

  • Speciaal voor lichte offroad uitstapjes
  • Biedt optimale grip
  • Korte remweg op iedere ondergrond
  • Comfortabel rijdgedrag
  • Duurzame band

Ga buiten de gebaande paden

Met de Continental CrossContact LX2 kun je zonder problemen onverharde wegen opgaan met je pick-up, cross-over, 4x4 of SUV. Een ideale band wanneer je in landelijk gebied woont of het leuk vindt om eens een uitstapje van de gewone weg te maken! Dankzij de uitstekende wegligging en het minimale geluid van deze band rij je bovendien op iedere ondergrond uitermate comfortabel.

Veilig onder alle omstandigheden

Met de veilige CrossContact LX2 heb je op ieder wegdek uitstekende grip en een korte remweg. Ook hagel, regen en lichte sneeuw zijn geen probleem voor deze band van Continental. Daarnaast verminderen de groeven in het profiel slipgevaar en de kans op aquaplaning enorm.

Gaat lang mee

Door zijn lage rolweerstand slijt de CrossContact LX2 gelijkmatig en langzaam. Zijn sterke constructie zorgt ervoor dat hij ook in de stad, op de snelweg en offroad uitstekend beschermd is tegen schade. Zo geniet je lang van de geweldige prestaties van deze topband van Continental!