Zoek Continental CROSSCONTACT LX SPORT AO FR in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Continental CROSSCONTACT LX SPORT AO FR

Zomerband


De CrossContact LX Sport laat je het hele jaar door en onder alle omstandigheden genieten van de sportieve mogelijkheden van je auto. Deze allround band van Bridgestone geeft je op verharde en onverharde wegen uitstekende bescherming en superveel rijcomfort.

Belangrijkste eigenschappen

  • Sportieve 4-seizoensband voor krachtige auto's
  • Presteert uitstekend onder alle omstandigheden
  • Ook voor licht onverharde wegen
  • Beschermt je tegen aquaplaning
  • Comfortabel en veilig rijgedrag

Voor de snelweg en daarnaast

Continental heeft de CrossContact LX Sport speciaal ontwikkeld voor auto's en busjes die met hun grote motorvermogen ook op een minder verharde ondergrond goed uit de voeten willen kunnen komen. Met deze all season band rij je met je terreinwagen, sportauto, SUV, 4x4, cross-over of pick-up het hele jaar door comfortabel en veilig, zowel op de snelweg als daarnaast.

Het hele jaar door beschermd

Deze allround band van Continental geeft je onder alle omstandigheden uitstekende bescherming. Door zijn voortreffelijke grip en korte remweg hou je op iedere ondergrond controle over je krachtige auto. De speciale groeven in deze 4-seizoensband voorkomen de kans op aquaplaning en slippen enorm.

Supercomfortabel rijden

De Continental CrossContact LX Sport geeft je auto een uitstekende wegligging en goede stabiliteit, ook in bochten en op licht onverhard terrein. Door de actieve bescherming tegen schokken rij je op iedere ondergrond uitermate comfortabel.