Zoek Continental CROSSCONTACT UHP in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Continental CROSSCONTACT UHP

Zomerband


De Continental CrossContact UHP is een zomerband die zeer geschikt is voor gebruik bij auto's met een groot motorvermogen. Deze Ultra High Performance band blinkt uit door zijn enorme grip, hoge rijcomfort en uitstekende bescherming tegen slippen en aquaplaning.

Belangrijkste eigenschappen

  • Speciaal voor auto's uit topsegment
  • Zomerband die uitstekende bescherming biedt
  • Maximale grip in alle omstandigheden
  • Zeer lange levensduur
  • Geweldige wegligging en stabiliteit

Voor auto's met veel motorvermogen

Continental heeft deze zomerband zo ontwikkeld dat auto's uit het hogere segment hun motorvermogen beter kunnen benutten. Dit resulteert in beter, veiliger en comfortabeler rijgedrag, waardoor deze band de aanduiding Ultra High Performance heeft gekregen.

Meer contact geeft meer grip

Het geheim van de CrossContact UHP schuilt in de verbeterde drukverdeling, waardoor een groter oppervlak van de band contact maakt met de weg. Het resultaat is veel meer grip, een geweldige wegligging en heerlijk stabiel rijgedrag.

Ultieme veiligheid en lange levensduur

Door de speciale groeven op de Continental CrossContact UHP wordt water op de weg snel en doeltreffend afgevoerd. Daardoor geeft deze zomerband je auto geweldige bescherming tegen aquaplaning en slipgevaar. De hoge kwaliteit van deze zomerband garandeert bovendien dat je jarenlang plezier hebt van zijn Ultra High Performance.