Zoek Continental ECOCONTACT 3 in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Continental ECOCONTACT 3

Zomerband


De uitermate veilige Eco Contact 3 is speciaal ontwikkeld is voor middenklassers. Met deze duurzame zomerband van Continental hou je altijd uitstekende controle over je auto en rij je uitermate comfortabel.

Belangrijkste eigenschappen

  • Voor auto's uit de middenklasse
  • Uitgebalanceerde zomerband
  • Actieve bescherming tegen aquaplaning
  • Zeer comfortabel rijgedrag
  • Gaat lang mee en bespaart brandstof

Zomerband speciaal voor middenklassers

De Continental Eco Contact 3 zorgt ervoor dat gezinsauto's en andere middenklasse wagens veiliger en comfortabeler de zomer doorkomen. Ook bij slechte weersomstandigheden geeft deze kwaliteitsband je maximale grip en een korte remweg. Het speciale ontwerp zorgt er bovendien voor je dat uitstekend beschermd bent tegen slipgevaar en de gevolgen van aquaplaning.

Uitermate comfortabel

Door de uitermate lage rolweerstand van de Continental Eco Contact 3 heb je minder last van rijgeluid. Samen met zijn uitstekende wegligging en zijn stabiele gedrag op rechte stukken en in bochten, rij je met deze band de hele zomer dus uitermate comfortabel in je middenklasser.

Ecologisch en economisch verantwoord

De beperkte rolweerstand zorgt er ook voor dat deze zomerband minder snel slijt en dat je auto minder brandstof verbruikt. De Continental Eco Contact 3 is daardoor ook een uitstekende keuze voor je portemonnee en het milieu!