Zoek Continental ECOCONTACT 5 SSR MOE in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Continental ECOCONTACT 5 SSR MOE

Zomerband


Met de Continental Eco Contact 5 SSR Run-Flat heb je de zekerheid van een duurzame en comfortabele zomerband die je altijd veilig brengt waar jij moet zijn, zelfs als je druk verliest!

Belangrijkste eigenschappen

  • Zomerband van hoge kwaliteit
  • Veilig en comfortabel rijgedrag
  • Brengt je altijd veilig thuis
  • Vermindert je brandstofverbruik
  • Gaat lang mee

Levert uitmuntende rijprestaties

Met de Eco Contact 5 SSR Run-Flat ligt je auto geweldig stabiel op de weg en stuurt hij nauwkeurig en direct. De lage rolweerstand van deze zomerband zorgt er niet alleen voor dat je brandstofverbruik afneemt en je minder last hebt van rijgeluid, maar ook dat je langer veilig kan blijven doorrijden.

Veiligheid staat voorop

Of de zon nu volop schijnt of dat de regen met bakken uit de hemel komt vallen, met de Eco Contact 5 SSR Run-Flat ben je verzekerd van uitstekende grip en een korte remweg. Door de speciale groeven in de band hou je ook bij zware neerslag uitstekende controle over je auto en heb je veel minder kans op slippen of aquaplaning.

Doorrijden met lekke band

Ook als de Eco Contact 5 SSR Run-Flat lek raakt kom je veilig op je bestemming aan. De speciale Run-Flat technologie zorgt er namelijk voor dat de band zichzelf bij drukverlies ondersteunt waardoor je zonder problemen 80 kilometer kunt doorrijden.