Zoek Continental ECOCONTACT 5 * in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Continental ECOCONTACT 5 *

Zomerband


De Continental Eco Contact 5 is een uitgebalanceerde zomerband die je optimaal contact met het wegdek geeft en toch zeer zuinig met je brandstof omgaat. Het is een ideale zomerband voor als je op zoek bent naar een uitstekende wegligging en veel rijcomfort, zonder dat je daarmee inlevert op veiligheid of duurzaamheid.

Belangrijkste eigenschappen

  • Uitgebalanceerde rijeigenschappen
  • Uitstekend contact met de weg
  • Zomerband met hoog rijcomfort
  • Optimale grip onder alle omstandigheden
  • Zuinig en duurzaam

Voor wie geen keuzes wilt maken

Met de Eco Contact 5 hoef je geen compromis te sluiten tussen comfort en veiligheid, want deze zomerband combineert heerlijke rijeigenschappen met betrouwbaar en voorspelbaar weggedrag. Onder alle omstandigheden geniet je daardoor van geweldige wegligging en nauwkeurige reacties op je stuurbewegingen.

Bescherming bij alle weersomstandigheden

Ook als de zomer zich van zijn minder mooie kant laat zien kun je vertrouwen op geweldig contact met de weg en een zeer korte remweg. Deze zomerband van Continental is voorzien van speciale groeven die water efficiënt en doeltreffend afvoeren en zo de kans op slippen en aquaplaning enorm verkleinen.

Zuinig, stil en duurzaam

Door de lage rolweerstand van de Eco Contact 5 verbruik je minder brandstof en heb je bijna geen last meer van rijgeluiden. Bovendien slijt de band daardoor minder snel, waardoor je langer van zijn uitgebalanceerde rijeigenschappen kunt genieten.