Zoek Continental ECOCONTACT 5 SUV in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Continental ECOCONTACT 5 SUV

Zomerband


De Continental Eco Contact SUV is ontworpen om jou op iedere ondergrond geweldig contact met de weg te geven. Deze veilige zomerband is uitermate geschikt voor dagelijks gebruik op de gewone weg en daagt je graag uit om even offroad te gaan.

Belangrijkste eigenschappen

  • Speciaal voor offroad voertuigen
  • Altijd goed contact met de weg
  • Zeer comfortabel op gewone wegen
  • Ook bij regen veilige zomerband
  • Lage rolweerstand verlaagt brandstofverbruik

Ontwikkeld voor jouw offroad ambities

De Continental Eco Contact SUV is speciaal gemaakt voor gebruik met een SUV, 4x4, pick-up of een andere auto die ook op onverharde wegen uit de voeten kan. Met deze zomerband geniet je iedere dag op de snelweg van geweldig rijcomfort en bedwing je daarnaast ook zonder problemen licht onverhard terrein.

Zeer veilige zomerband

Onder alle omstandigheden en op iedere ondergrond geeft de Continental Eco Contact SUV je uitstekende grip en een korte remweg. Deze band beschermt je actief tegen de gevolgen van hevige regenval en zorgt er daarmee voor dat je altijd goede controle over je auto houdt.

Brandstofbesparend en duurzaam

Door zijn lage rolweerstand is de Eco Contact SUV een stille band die minder snel slijt. Bovendien zorgt de minimale wrijving met het wegdek ervoor dat je auto minder brandstof verbruikt.
Onze Continental ECOCONTACT 5 SUV bandenmaten