Zoek Continental ECOCONTACT CP in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Continental ECOCONTACT CP

Zomerband


De Continental Eco Contact CP is een high-tech zomerband die sportieve prestaties combineert met uitstekende bescherming, veel rijcomfort en een lange levensduur.

Belangrijkste eigenschappen

  • Sportieve premium zomerband
  • Optimale remprestaties
  • Zeer stabiel in bochten
  • Uitstekende bescherming tegen aquaplaning
  • Duurzaam, stil en zuinig

Zomerband met sportieve ambities

De hoogwaardige Eco Contact CP is gemaakt voor iedereen die een vlotte rijstijl wil combineren met veel rijgemak en bescherming. Mede dankzij zijn asymmetrische profiel kun je met deze zomerband van Continental snelheden tot 240 kilometer per uur rijden zonder in te leveren op veiligheid of comfort.

Beschermt je onder alle omstandigheden

Onder droge en natte condities zorgt de Eco Contact CP dat je perfect contact met de weg houdt. Daardoor heb je ook bij veel water een korte remweg en ben je uitstekend beschermd tegen aquaplaning en slipgevaar.

Heerlijk comfortabel en zeer duurzaam

Ook op hoge snelheid en in bochten geeft de Eco Contact CP je auto een uitermate stabiele wegligging. Door de speciale rubbersamenstelling heb je minder last van rijgeluid wat verder bijdraagt aan het hoge rijcomfort. De lage rolweerstand zorgt er tevens voor dat deze zomerband van Continental minder snel slijt en dat je bespaart op je brandstofverbruik!