Zoek Continental PREMIUMCONTACT 2 AO FR in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Continental PREMIUMCONTACT 2 AO FR

Zomerband


De PremiumContact 2 is door Continental ontwikkeld voor auto's met meer motorvermogen. Door het optimale rijcomfort en de geweldige bescherming van deze zomerband kun je maximaal genieten van het sportieve rijgedrag van jouw auto!

Belangrijkste eigenschappen

  • Speciaal ontwikkeld voor krachtige auto's
  • Zeer comfortabele zomerband
  • Optimale grip op iedere ondergrond
  • Minder last van rijgeluid
  • Zorgt voor uitermate stabiel rijgedrag

Voor sportieve rijders met power

De Continental PremiumContact 2 is speciaal gemaakt voor iedereen die houdt van sportief rijden in een krachtige auto uit het midden- of topsegment. Deze zomerband benut het grote motorvermogen van je auto optimaal, terwijl je toch supercomfortabel en goed beschermd rondrijdt. Zo kun je onbezorgd genieten van de topprestaties van je auto.

Uitstekend beschermd onderweg

De speciale 3D-groeven in het profiel van deze band zorgen voor voortreffelijke grip en handelbaarheid en geven je op droog en nat wegdek een zeer korte remweg. Doordat de groeven overvloedig water doeltreffend en snel afvoeren heb je ook veel minder kans op slippen of aquaplaning.

Heerlijke comfortabele wegligging

De geweldige grip van de Continental PremiumContact 2 zorgt ook voor een uitermate stabiele wegligging. Het geweldige rijcomfort wordt nog eens versterkt doordat je met deze zomerband nauwelijks last hebt van rijgeluid.
Onze Continental PREMIUMCONTACT 2 AO FR bandenmaten