Zoek Continental PREMIUMCONTACT 6 FR in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Continental PREMIUMCONTACT 6 FR

Zomerband


De Continental PremiumContact 6 is een hoogwaardige allround zomerband voor auto's uit de midden- en topklasse. Met deze veilige en comfortabele band hou je ook onder minder goede omstandigheden uitstekende controle over je auto.

Belangrijkste eigenschappen

  • Uitermate veilige zomerband
  • Uitstekende keuze voor grotere auto's
  • Geeft je veel rijcomfort
  • Beschermt je tegen aquaplaning
  • Altijd geweldige grip

Speciaal voor grotere auto's

De PremiumContact 6 is ontwikkeld om bestuurders van middenklassers en luxe auto's te laten genieten van maximaal rijplezier zonder dat ze daarbij hoeven in te leveren op comfort of veiligheid. Door zijn lage rolweerstand gaat deze band lang mee en draagt hij actief bij aan de vermindering van je brandstofverbruik.

Veilig de warmere maanden door

Deze zomerband van Contintental beschermt je van de vroege lente tot het einde van de herfst. In alle weersomstandigheden rij je met de PremiumContact 6 zeer veilig doordat je bent met deze band gegarandeerd bent van optimale grip en een korte remweg.

Heerlijk comfortabel rijgedrag

De lage rolweerstand van de PremiumContact zorgt ervoor dat je met minder last hebt van rijgeluid. Samen met het geweldige contact met de weg en de uitstekende stabiliteit in de bochten zorgt dat voor heerlijk rijcomfort.