Zoek Continental PREMIUMCONTACT MO FR in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Continental PREMIUMCONTACT MO FR

Zomerband


Sportief rijden met een zomerband was nog nooit zo comfortabel en veilig! De Continental PremiumContact combineert geweldige wegligging met heerlijk rijcomfort en optimale grip, ook in natte omstandigheden.

Belangrijkste eigenschappen

  • Premium zomerband voor sportieve rijders
  • Geeft je maximale grip
  • Stuurt heerlijk nauwkeurig en direct
  • Uitstekende bescherming bij nat weer
  • Duurzaam en zuinig

Ontwikkeld voor een energieke rijstijl

Continental heeft de PremiumContact ontwikkeld om sportief rijgedrag beter te ondersteunen. Hij geeft je op iedere verharde ondergrond een geweldige wegligging en laat je auto supernauwkeurig en snel reageren op je stuurbewegingen. Met deze sportieve zomerband ligt je auto ook in bochten uitzonderlijk stabiel.

Goed beschermd op weg

In alle omstandigheden zorgt de PremiumContact ervoor dat je auto maximale grip op de weg houdt en snel tot stilstand komt. Zowel op een droog wegdek als in de regen hou je zo geweldige controle over je auto en ben je uitstekend beschermd tegen slippen en aquaplaning.

Duurzame premium zomerband

Deze hoogwaardige zomerband van Continental helpt je ook geld te besparen! Door zijn slimme ontwerp en het gebruik van slijtvaste materialen gaat hij zeer lang mee. Bovendien helpt zijn lage rolweerstand je brandstof besparen waardoor je minder vaak hoeft te tanken.