Zoek Continental SPORTCONTACT 2 MO FR in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Continental SPORTCONTACT 2 MO FR

Zomerband


Speciaal voor sportieve auto's en iedereen die van vlot doorrijden houdt heeft Continental de SportContact 2 ontwikkeld. Deze topkwaliteit zomerband geeft je auto geweldige wegligging en hoge wendbaarheid met meer grip en een kortere remweg.

Belangrijkste eigenschappen

  • Voor sportieve auto's en bestuurders
  • Zeer stabiel en nauwkeurig rijgedrag
  • Geweldige grip op de weg
  • Goede bescherming bij nat weer
  • Stil, duurzaam en zuinig

Voor wie sportiever wil rijden

Continental heeft de SportContact 2 speciaal ontwikkeld voor auto's met een groot motorvermogen. Hij ondersteunt jouw sportieve rijgedrag beter door zijn uitermate comfortabele rijgedrag en geweldige contact met de weg.

Heerlijk rijcomfort

Deze premium zomerband blinkt ui door zijn zeer directe reacties op jouw stuurbewegingen, geweldige wegligging en uitermate stabiel rijgedrag, ook in bochten en op hoge snelheden. Zijn lage rolweerstand zorgt voor minder rijgeluid waardoor je niet alleen met meer comfort rijdt, maar ook minder benzine verbruikt en langer plezier hebt van de Continental SportContact 2.

Onder alle omstandigheden veilig

Door zijn unieke structuur heb je met deze zomerband meer grip en een korte remweg. De groeven op de band zorgen ervoor dat water op de weg snel en doeltreffend wordt afgevoerd, zodat je minder kans op slippen en aquaplaning hebt.
Onze Continental SPORTCONTACT 2 MO FR bandenmaten