Zoek Continental SPORTCONTACT 2 SSR FR in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Continental SPORTCONTACT 2 SSR FR

Zomerband


Speciaal voor krachtige en sportieve auto's heeft Continental de SportContact 2 SSR Run-Flat ontwikkeld. Met deze hoogwaardige zomerband geniet je van geweldige rijprestaties en veel comfort en veiligheid, zelfs als je onderweg een lekke band krijgt!

Belangrijkste eigenschappen

  • Sportieve premium zomerband
  • Speciaal voor de krachtigste auto's
  • Uitermate comfortabel rijgedrag
  • Geweldige bescherming onder alle omstandigheden
  • Nooit onderweg meer band verwisselen

Voor wie van sportief rijden houdt

Met de Continental SportContact 2 SSR Run-Flat haal je het beste uit je sportauto, want deze band is gemaakt om sportief rijgedrag met veel motorvermogen beter te ondersteunen. Je krachtige auto ligt onder alle omstandigheden als een huis op de weg, reageert zeer nauwkeurig en rijdt ook bij hoge snelheden en in bochten nog ongelofelijk comfortabel en stabiel.

Ook in nat weer ultieme grip

Door zijn geweldige contact met de weg heb je met de Continental SportContact 2 SSR Run-Flat altijd voldoende grip en tractie. Zelfs in natte omstandigheden is je remweg uitermate kort en dankzij de waterafvoerende groeven op de band heb je veel minder kans op slippen en aquaplaning.

Altijd veilig thuiskomen

Een band langs de kant van de weg verwisselen behoort tot het verleden, want de Continental SportContact 2 SSR Run-Flat ondersteunt zichzelf bij drukverlies, zodat je ook met een lekke band nog 80 kilometer veilig kunt doorrijden.