Zoek Continental SPORTCONTACT 3 N1 FR in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Continental SPORTCONTACT 3 N1 FR

Zomerband


De hoogwaardige Continental SportContact 3 N1 laat je optimaal genieten van de geweldige prestaties van je sportauto. Geen wonder dat Porsche deze veilige zomerband aanbeveelt voor gebruik onder zijn auto's!

Belangrijkste eigenschappen

  • Door Porsche goedgekeurde zomerband
  • Haalt meer uit je sportauto
  • Zorgt voor zeer directe besturing
  • Beschermt je tegen aquaplaning
  • Uitstekende grip en stabiliteit

Aanbevolen door Porsche

De N1-aanduiding van deze zomerband van Continental geeft aan dat hij is getest en goedgekeurd door Porsche. Je weet dus zeker dat je met de SportContact 3 N1 kiest voor een band die je auto optimale sportieve prestaties geeft.

Geweldige reacties op jouw stuurbewegingen

Doordat de Continental Sportcontact 3 is voorzien van een speciaal asymmetrisch profiel reageert je auto met deze band zeer nauwkeurig en direct op al je stuurbewegingen, waardoor je zelfs bij plotselinge manoeuvres betere controle over je auto houdt!

Ook op hoge snelheden superveilig

Zoals je mag verwachten van een band die speciaal gemaakt is voor supersportieve auto's beschermt de Sportcontact 3 je bij hoge snelheden uitstekend. Je auto ligt altijd superstabiel op de weg en je hebt dankzij het speciale ribprofiel een uitermate korte remweg op droge én op natte wegen. De speciale groeven in deze zomerband voeren water onder je auto snel en effectief af, waardoor je veel minder kans op aquaplaning en slippen hebt.