Zoek Continental SPORTCONTACT 3 N2 FR in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Continental SPORTCONTACT 3 N2 FR

Zomerband


Als een autoband door Porsche getest en goedgekeurd wordt, dan weet je zeker het een geweldige band moet zijn! De Continental SportContact 3 N2 laat je dan ook genieten van geweldige prestaties zonder daarbij in te leveren op veiligheid.

Belangrijkste eigenschappen

  • Door Porsche aanbevolen zomerband
  • Maximaal rijplezier in je sportauto
  • Precieze besturing geeft meer controle
  • Actieve bescherming tegen water
  • Geweldige stabiliteit en grip

Goedgekeurd door Porsche

De Continental SportContact 3 N2 heeft de strenge testen van Porsche glansrijk doorstaan en mag daarom de N2-aanduiding voeren. Je bent daardoor gegarandeerd van een zomerband die topprestaties combineert met optimale veiligheid!

Valt op door subliem stuurgedrag

Als sportieve rijder zul je vooral genieten van de geweldige en directe reacties van de Sportcontact 3 op al jouw stuurbewegingen. Dit komt niet alleen je rijplezier ten goede maar verhoogt ook je veiligheid, want de nauwkeurige besturing geeft je meer controle over je krachtige auto.

Veilig onder alle omstandigheden

Natuurlijk beschermt de SportContact 3 je ook op hoge snelheden uitstekend, anders kom je als band niet door de strenge tests van Porsche. Door zijn geweldige stabiliteit in bochten, formidabele grip en korte remweg geeft zomerband van Continental je altijd geweldig bescherming, zelfs op een kletsnat wegdek!
Onze Continental SPORTCONTACT 3 N2 FR bandenmaten