Zoek Continental SPORTCONTACT 5 SEAL FR in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Continental SPORTCONTACT 5 SEAL FR

Zomerband


Met de sportieve Continental SportContact 5 Seal kun je optimaal gebruik maken van de potentie van jouw krachtige auto. Ook op hoge snelheden, in bochten en in natte omstandigheden brengt deze zomerband je veilig waar je moet zijn, zelfs als je onderweg een gaatje in je band krijgt!

Belangrijkste eigenschappen

  • Geweldige sportieve zomerband
  • Zeer betrouwbaar en veilig
  • Gaat lang mee
  • Verhoogt je veiligheid
  • Dicht kleine gaatjes vanzelf af

Haalt alles uit je wagen

Met de Continental SportContact 5 Seal onder je SUV, krachtige middenklasser of sportauto kun je het potentieel van je auto eindelijk helemaal benutten! De geweldige wegligging en stabiliteit van deze zomerband houdt namelijk niet op als je het gas intrapt of een bocht aansnijdt, en door zijn lage rolweerstand heb je minder last van rijgeluid.

Supergrip zorgt voor superveiligheid

Zijn uitmuntende grip op de weg zorgt ervoor dat je met de SportContact 5 Seal altijd superveilig onderweg bent. Door het geweldige contact met de weg ben je verzekerd van een korte remweg, ook als je op een natte ondergrond rijdt!

Actieve bescherming tegen schade

Continental heeft deze band voorzien van het unieke ContiSeal dat kleine gaatjes in de band onmiddellijk afdicht. Daardoor wordt verdere schade aan het loopvlak door spijkers of glas voorkomen en kun je veilig door blijven rijden.
Onze Continental SPORTCONTACT 5 SEAL FR bandenmaten