Zoek Continental SPORTCONTACT 5 SUV MO ML in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Continental SPORTCONTACT 5 SUV MO ML

Zomerband


De Continental SportContact 5 SUV is speciaal ontwikkeld voor bestuurders van grotere auto's die ook op onverhard terrein van topprestaties willen genieten. Deze zomerband geeft je op iedere ondergrond en onder alle omstandigheden maximale grip, veiligheid en comfort!

Belangrijkste eigenschappen

  • Zomerband voor sportieve rijders
  • Speciaal voor krachtige offroad auto's
  • Optimale grip op ieder terrein
  • Uitstekende bescherming tegen aquaplaning
  • Geweldig stuurgedrag

Voor topprestaties op iedere ondergrond

Met deze hoogwaardige zomerband van Continental kan iedere SUV, terreinwagen, 4x4, pick-up en cross-over ook licht onverharde ondergronden moeiteloos aan. De Continental SportContact 5 SUV zorgt dagelijks voor topprestaties op de gewone weg en geeft je geweldige tractie als je op wat ruwer terrein rijdt.

Heerlijk rijgedrag op iedere weg

Dankzij het geweldige contact van de SportContact 5 SUV rijdt je auto op iedere ondergrond sportief en toch heerlijk comfortabel. Op hoge snelheden, op rechte wegen en in bochten geniet je van perfecte stabiliteit, minimaal rijgeluid en snelle en doeltreffende reacties op jouw stuurbewegingen.

Altijd uitstekend beschermd

Het asymmetrische profiel van deze zomerband geeft je op ieder wegdek maximale grip, ook wanneer er veel water op de weg staat. Zijn speciale groeven geven de SportContact 5 SUV een superefficiënte waterafvoer waardoor je uitstekend beschermd bent tegen slipgevaar en de gevolgen van aquaplaning.
Onze Continental SPORTCONTACT 5 SUV MO ML bandenmaten