Zoek Continental SPORTCONTACT 5 SUV SEAL FR in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Continental SPORTCONTACT 5 SUV SEAL FR

Zomerband


Met de Continental SportContact 5 SUV Seal maakt het niet uit op wat voor soort weg je rijdt, want je hebt met deze sportieve zomerband op werkelijk iedere ondergrond geweldige grip en bescherming!

Belangrijkste eigenschappen

  • Zuinige zomerband voor sportieve rijders
  • Ook voor offroad gebruik
  • Stuurt snel en doeltreffend
  • Optimale bescherming onder alle omstandigheden
  • Unieke ContiSeal voorkomt gevolgschade

Ook voor de gulden middenweg

Deze premium zomerband van Continental is uitermate geschikt voor dagelijks gebruik op de snelweg, maar geeft je ook geweldig rijplezier op licht onverharde wegen. Met de SportContact 5 SUV Seal bedwing je dus ieder wegdek zonder concessies te doen aan rijcomfort of veiligheid. De enige gulden middenweg is degene die je zelf kiest!

Sportief en comfortabel

Het sportieve karakter van deze zomerband zie je terug in zijn directe stuurreacties, geweldige wegligging en superstabiele rijgedrag. Daardoor heb je ook op hoge snelheid en in scherpe bochten nog volledige controle over je auto, terwijl zijn lage rolweerstand het rijgeluid vermindert en ook je brandstofverbruik verlaagt.

Superveilig onder alle omstandigheden

De SportContact 5 SUV Seal blijft op iedere grond optimaal contact met de weg houden, waardoor je ook op een nat wegdek snel stil staat. Kleine gaatjes als gevolg van het rijden over scherpe voorwerpen worden door het unieke ContiSeal direct gedicht, waardoor verdere schade aan het loopvlak wordt voorkomen.