Zoek Continental SPORTCONTACT 5 VOL SILENT FR in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Continental SPORTCONTACT 5 VOL SILENT FR

Zomerband


Ben je op zoek naar een sportieve zomerband die je onderweg bijna niet hoort? De Continental SportContact 5 Silent is dan de perfecte keuze, want met deze duurzame en veilige zomerband geniet je van fluisterstil en optimaal rijplezier.

Belangrijkste eigenschappen

  • Superstille zomerband
  • Gemaakt voor sportief rijgedrag
  • Superieure grip op ieder wegdek
  • Stuur zeer precies
  • Vermindert je brandstofverbruik

Voor de stille sportieve rijder

Als je met superieure controle stil over de snelweg wilt flitsen, dan kun je niet om de SportContact 5 Silent heen. Deze sportieve zomerband van Continental is speciaal ontwikkeld voor maximaal sportief rijgedrag met geweldige wegligging zonder dat je last hebt van vervelende hard rijgeluid.

Uitzonderlijk wegcontact zorgt voor veiligheid

Dankzij het uitzonderlijk goede contact met de weg heb je met deze zomerband niet alleen een zeer korte remweg en extreem veel grip, maar reageert je auto ook zeer nauwkeurig op al je stuurbewegingen. Het maakt voor de SportContact 5 Silent niet uit of je op droog of nat wegdek rijdt, want onder alle omstandigheden geeft hij je optimale controle over je auto!

Silent is golden

Continental heeft deze zomerband uitgerust met het speciale geluidsverminderende ContiSilent. Door deze rolweerstandverlagende techniek rij je niet alleen met minder geluid, maar bespaar je ook nog eens op je brandstofverbruik.