Zoek Continental SPORTCONTACT N2 FR in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Continental SPORTCONTACT N2 FR

Zomerband


De SportContact 2 N2 ZR van Continental is speciaal ontwikkeld voor de allersnelste en -krachtigste sportauto's. Deze zomerband geeft je maximale rijprestaties en toch perfecte bescherming bij slecht weer. Geen wonder dus dat deze band aanbevolen wordt voor BMW's en Porsches!

Belangrijkste eigenschappen

  • Gemaakt voor topklasse auto's
  • Ondersteunt jouw sportieve rijgedrag
  • Stabiele wegligging op alle snelheden
  • Korte remweg en geweldige grip
  • Geweldige bescherming op nat wegdek

Speciaal voor echte sportauto's

De Continental SportContact 2 N2 ZR is ontwikkeld met maar één doel: maximale prestaties uit de krachtigste auto's halen. Zowel op rechte stukken als in bochten stuurt je sportieve auto supernauwkeurig en geniet je van een ongelofelijk stabiele wegligging, waardoor je ook bij zeer hoge snelheden heerlijk kunt genieten van ultiem rijcomfort!

Snel stilstaan dankzij geweldige grip

Het unieke profiel van deze zomerband geeft je meer grip en geweldige remkracht, waardoor je auto echt aan de weg kleeft en onder alle omstandigheden sneller stilstaat, zelfs bij extreem weer!

Extra beschermd bij nat weer

De speciale groeven in de Continental SportContact 2 N2 ZR voeren overtollig water op de weg snel af en zorgen er daarmee voor dat je ook in je sportauto uitstekend beschermd bent tegen slipgevaar en de kans op aquaplaning.