Zoek Continental VANCO 2 in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Continental VANCO 2

Zomerband


De robuuste Vanco 2 8PLY van Continental is uitermate geschikt om zonder problemen dagelijks zwaar werk onder lichte vrachtwagens, bestelbusjes en personenwagens te doen. Deze allround zomerband gaat lang mee, heeft een uitstekende wegligging en geeft je onder alle omstandigheden uitstekende bescherming.

Belangrijkste eigenschappen

  • Voor dagelijks intensieve belasting
  • Voor zakelijke ritten en privégebruik
  • Beschermt je uitstekend
  • Comfortabel rijgedrag
  • Zomerband die lang meegaat

Doet het zware werk

Deze zomerband van Continental doet wat je van een kwaliteitsband voor intensief gebruik mag verwachten! De Continental Vanco 2 8PLY is uitermate sterk en heeft een hoog draagvermogen, waardoor deze betrouwbare band zeer geschikt is voor het zware dagelijkse werk bij zowel bedrijfswagens als personenauto's.

Veilige allrounder

Dankzij de uitstekende grip van de Vanco 2 8PLY ben je altijd verzekerd van goede bescherming onderweg. Door zijn speciale groeven vermindert deze allround zomerband de kans op slippen en aquaplaning, terwijl zijn uitstekende remkracht ervoor zorgt dat je snel stilstaat op droge en natte wegen.

Comfortabel en duurzaam

Iedere dag weer rij je door zijn stabiele wegligging en goede bochtenstabiliteit uitermate comfortabel met de Vanco 8PLY. Deze zomerband van Continental slijt zeer gelijkmatig doordat hij gemaakt is van hoogwaardig rubber en speciaal ontworpen is voor duurzaam gebruik.