Zoek Continental VANCO ECO C in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Continental VANCO ECO C

Zomerband


Zoals alle zomerbanden uit de Vanco-serie is ook de Continental Vanco Eco een uitermate betrouwbare en duurzame band die zonder problemen zware dagelijkse belastingen aankan. Doordat deze zomerband minder rolweerstand heeft bespaar je met je bedrijfswagen of personenauto bij iedere rit brandstof!

Belangrijkste eigenschappen

  • Brandstofbesparende zomerband
  • Zowel voor bedrijfswagens als personenauto's
  • Zeer hoog draagvermogen
  • Betrouwbaar en veilig
  • Duurzaam en comfortabel

Bedoeld voor het zwaardere werk

De Continental Vanco Eco is ontworpen om iedere dag weer zwaarbeladen ritten te maken. Door het gebruik van hoogwaardig rubber en zijn robuuste constructie is dat geen probleem voor deze zomerband en zal hij je bedrijfsauto of personenwagen jarenlang een optimaal laadvermogen geven.

Veilig en comfortabel

Door zijn uiterst precieze stuurgedrag, stabiele wegligging en goede grip op vrijwel iedere ondergrond is deze zomerband van Continental niet alleen veilig maar rijdt hij ook uitermate comfortabel. Wanneer er veel water op de weg staat verminderen de speciale groeven in de band de kans op aquaplaning en slippen enorm.

Lagere rolweerstand bespaart je brandstof

Door het speciale ontwerp van de Vanco Eco heb je tijdens het rijden minder last van rolweerstand en vervorming van de band. Dat zorgt voor minder rijgeluid en vermindert ook je brandstofverbruik. Zo verdient deze zomerband zichzelf ieder dag terug!