Zoek Continental VANCONTACT 200 RF in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Continental VANCONTACT 200 RF

Zomerband


De Continental VanContact 200 is een uitermate veilige en zeer robuuste zomerband die ervoor zorgt dat jouw zware ladingen iedere dag weer op de juiste bestemming aankomen, zelfs als bij minder goede omstandigheden.

Belangrijkste eigenschappen

  • Hoogwaardige allround zomerband
  • Voor zware dagelijkse belasting
  • Zuinig en comfortabel
  • Betrouwbaar en veilig rijgedrag
  • Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

Voor de dagelijkse zware klussen

De robuuste VanContact 200 is speciaal gemaakt voor bestelwagens, lichte trucks en andere voertuigen die vaak een zware vracht moeten meenemen, want door zijn stevige constructie kan deze zomerband zonder problemen ieder dag weer maximaal belast worden.

Uitermate veilige zomerband

Met deze zomerband van Continental komt je lading veilig op de plaats van bestemming aan. Door zijn speciale groeven beschermt de VanContact 200 je effectief tegen aquaplaning en geeft hij je op iedere ondergrond uitstekende grip en een korte remweg. Bovendien zorgt hij ervoor dat je bedrijfswagen nauwkeurig en direct reageert op je stuurbewegingen, zelfs wanneer je zwaarbeladen onderweg bent.

Comfortabel en toch voordelig rijden

Het beperkte rijgeluid, de uitstekende wegligging en goede bochtenstabiliteit zorgen ervoor dat de VanContact 200 zeer comfortabel rijdt. En doordat je bedrijfswagen met deze band minder weerstand van de weg ondervindt verbruik je ook nog eens minder benzine of diesel. Ook door zijn efficiënte brandstofverbruik en uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding is deze robuuste zomerband een uitstekende keuze!
Onze Continental VANCONTACT 200 RF bandenmaten