Zoek Goodyear CARGO VECTOR in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Goodyear CARGO VECTOR

All-Season
Wil je jouw bedrijfswagens het hele jaar door zonder problemen rond kunnen laten rijden? Kies dan voor de Goodyear Cargo Vector, want deze all season band geeft je onder alle omstandigheden het draagvermogen, de veiligheid en het rijcomfort wat je nodig hebt.

Belangrijkste eigenschappen

  • Sterke en duurzame 4-seizoensband
  • Speciaal ontworpen voor lichtere bedrijfsauto's
  • Berekend op zware beladingen
  • Het hele jaar door veilig
  • Uitstekende wegligging

Geknipt voor dagelijks zware belastingen

Goodyear heeft deze krachtige all season band speciaal ontwikkeld voor lichte vrachtauto's en bestelwagens. Door zijn hoge slijtvastheid gaat de Cargo Vector lang mee en met zijn hoge draagvermogen brengt hij al jouw bestellingen, goederen of materialen iedere dag weer moeiteloos naar hun bestemming!

Veilig het hele jaar door

De Goodyear Cargo Vector is een 4-seizoensband die je bedrijfswagen onder alle omstandigheden uitstekend beschermd tegen de grillen van het weer. Zowel op droge, natte als koude wegen geeft hij je uitstekende grip op de weg en heb je een korte remweg, terwijl zijn groeven lichte sneeuw, modder, smeltwater en regen snel afvoeren, zodat je minder kans hebt op slippen of aquaplaning.

Vier seizoenen comfortabel rijden

De uitstekende wegligging van de Goodyear Cargo Vector en zijn goede contact met de weg zorgen ervoor dat zelfs lange ritten in je bedrijfswagen comfortabeler en dus minder vermoeiend zijn!