Zoek Goodyear CARGO VECTOR 2 in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Goodyear CARGO VECTOR 2

All-Season
De betrouwbare Goodyear Cargo Vector 2 beschermt jouw lichte truck of bestelauto het hele jaar door, zodat je met deze all season band onder alle weersomstandigheden verder kan gaan met jouw zakelijke ritten.

Belangrijkste eigenschappen

  • 4-seizoensband voor lichte bedrijfswagens
  • Betrouwbaar en veilig
  • Gaat lang mee
  • Voor dagelijks vervoer van zware ladingen
  • Beschermt je het hele jaar

Speciaal ontworpen voor bedrijfswagens

Deze all season band van Goodyear zorgt er met zijn grote draagvermogen, lange levensduur en veilige rijeigenschappen voor dat je nooit vanwege het rubber onder je bedrijfswagen stil komt te staan, want de Cargo Vector 2 is speciaal ontwikkeld om lichte trucks en bestelbusjes iedere dag weer ook met zware ladingen op hun bestemming aan te laten komen.

Vier seizoenen lang uitstekende bescherming

Door zijn innovatie rubbersamenstelling houdt de Goodyear Cargo Vector onder alle omstandigheden uitstekend contact met de weg, ook als hij zwaarbeladen is. Daardoor kun je in ieder seizoen rekenen op maximale grip, een korte remweg en uitstekende wegligging. De groeven in het profiel van deze 4-seizoensband voeren water, smeltwater en sneeuw snel af, zodat je goed beschermd bent tegen aquaplaning.

Lange levensduur

Doordat hij gelijkmatig en langzaam slijt heb je lang plezier van de uitstekende rijeigenschappen van de Goodyear Cargo Vector 2.