Zoek Goodyear CARGO VECTOR T in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Goodyear CARGO VECTOR T

All-Season
Deze all season band van Goodyear is het hele jaar door de beste vriend van je lichte truck, bus of bestelauto, want de duurzame Cargo Vector T helpt je dag in, dag uit met het veilig en comfortabel vervoeren van zware ladingen!

Belangrijkste eigenschappen

  • Betrouwbare all season band
  • Ontwikkeld voor lichte bedrijfsauto's
  • Hele jaar door uitstekend beschermd
  • Lange levensduur
  • Comfortabel rijgedrag

Betrouwbare en duurzame 4-seizoensband

De Goodyear Cargo Vector T is gemaakt om elke dag weer met zware beladingen en onder wisselende omstandigheden te presteren. Hij slijt langzaam en gelijkmatig, waardoor je lang op zijn betrouwbare weggedrag kunt vertrouwen.

Uitstekend beschermt het jaar door

Deze sterke 4-seizoensband van Goodyear helpt je bedrijfsauto het hele jaar door veilig op zijn bestemming aan te komen. Het speciale loopvlak van de Vector Cargo T geeft je ook bij slechte weersomstandigheden en lagere temperaturen uitstekende grip op de weg en zorgt ervoor dat je altijd vlot snelheid kunt minderen. De groeven in het profiel van de band voeren water en sneeuw snel af en voorkomen daarmee slippartijen en de kans op aquaplaning

Zakelijk rijden wordt comfortabeler

Door zijn stabiele wegligging en precieze stuurgedrag zorgt de Goodyear Cargo Vector T ervoor dat je in ieder deel van het jaar je zakelijke ritten met meer comfort kunt uitvoeren.