Zoek Goodyear EAGLE LS2 AO in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Goodyear EAGLE LS2 AO

All-Season
De Goodyear Eagle LS2 is een veelzijdige all season band die geweldig rijgedrag en optimale bescherming combineert met een lange levensduur.

Belangrijkste eigenschappen

  • 4-seizoensband die topprestaties levert
  • Ook bij regen korte remweg
  • Uitstekende wegligging en bochtenstabiliteit
  • Reageert direct en nauwkeurig
  • Gaat lang mee

Het hele jaar door comfortabel

Deze moderne all season band van Goodyear zorgt ervoor dat je auto het hele jaar door heerlijk rijdt, ook wanneer je gaspedaal wat dieper intrapt. Hij geeft je een uitstekende wegligging, hoge bochtenstabiliteit en reageert snel en nauwkeurig op jouw stuurbewegingen. De beperkte geluidsproductie van de Eagle LS2 zorgt er bovendien voor dat je geniet van stillere ritten.

Beschermt je onder alle weersomstandigheden

Vier seizoenen lang veilig rijden zonder je band te verwisselen? Met de Goodyear Eagle LS2 kan het! Deze 4-seizoensband geeft je auto uitstekende grip en een korte remweg, ook op natte wegen. Door zijn waterafdrijvende groeven hou je bij neerslag en natte sneeuw betere controle over je auto en heb je minder kans op aquaplaning of om te slippen.

Duurzaam door langzame slijtage

De Goodyear Eagle LS2 verdeelt zijn loopvlak de hele tijd zeer efficiënt over het wegdek, waardoor deze all season band gelijkmatiger en dus langzaam slijt. Daardoor heb je langer plezier van zijn comfortabele en veilige rijeigenschappen!