Zoek Goodyear VECTOR 4 SEASONS SUV G2 in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Goodyear VECTOR 4 SEASONS SUV G2

All-Season
Met de Goodyear Vector 4Seasons SUV G2 hoef je niet meer op te letten wanneer of waar je rijdt, want deze superieure all season band beschermt je onder alle weersomstandigheden en is geschikt voor gebruik op onverhard terrein!

Belangrijkste eigenschappen

  • 4-seizoensband voor SUV's en 4x4's
  • Het hele jaar uitmuntende rijprestaties
  • Officieel gecertificeerd als winterband
  • Geschikt voor onverhard terrein
  • Brandstofbesparend en duurzaam

Overal en altijd optimaal beschermd

De Goodyear Vector 4Seasons SUV G2 is uitstekend geschikt voor gebruik op asfalt en voelt zich ook helemaal thuis op bijvoorbeeld modder, zand en gras. Door de unieke Weather Reactive technologie past deze all season band zich moeiteloos aan de weersomstandigheden aan, zodat je het hele jaar door uitstekend beschermd met je krachtige terreinwagen kunt rijden waar je maar wilt!

Het hele jaar geweldige rijprestaties

Deze band van Goodyear mag je officieel in Duitsland en Oostenrijk als winterband gebruiken, waardoor je zonder bandenwissel veilig op wintersport kunt gaan. In alle weersomstandigheden geeft de Vector 4Seasons SUV G2 je geweldige grip, sublieme tractie en een korte remweg. De efficiënte waterafvoer van de band voorkomt dat je in een slip raakt of last krijgt van aquaplaning.

Ook veilig voor je portemonnee

Door de speciale rubbersamenstelling en de gelijkmatige drukverdeling slijt deze 4-seizoensband niet alleen langzamer, maar heb je ook minder brandstof nodig.