Zoek Goodyear VECTOR 5 + in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Goodyear VECTOR 5 +

All-Season
De duurzame Goodyear Vector 5+ zorgt ervoor dat je het hele jaar door kunt genieten van optimale bescherming, comfortabel rijgedrag en lager brandstofverbruik.

Belangrijkste eigenschappen

  • Zeer veilige 4-seizoensband
  • Beschermt je het hele jaar door
  • Op ieder wegdek uitmuntende grip
  • Voorkomt slipgevaar en aquaplaning
  • Comfortabel, zuinig en duurzaam

Optimale bescherming in vier seizoenen

De Goodyear Vector 5+ past zich eenvoudig aan de wisselende omstandigheden op de weg aan, zodat je met deze all season band het hele jaar door verzekerd bent van optimale bescherming. Hij geeft je geweldige tractie wanneer het glad is en uitmuntende grip op een droog of nat wegdek. Met deze superieure 4-seizoensband kun je ieder seizoen rekenen op een korte remweg en geweldige controle over je auto.

Actieve bescherming tegen aquaplaning

De speciale groeven op deze 4-seizoensband van Goodyear voeren regen, smeltwater en natte sneeuw snel en doeltreffend af, waardoor je veel minder kans hebt om in een slip te raken en je uitstekend beschermd wordt tegen aquaplaning.

Hoog rijcomfort en laag brandstofverbruik

De lage rolweerstand van de Goodyear Vector 5+ zorgt ervoor dat hij minder rijgeluid maakt en daardoor comfortabeler rijdt. De gelijkmatige drukverdeling van deze all season band vertraagt slijtage en verlaagt het brandstofverbruik van je auto, waardoor je langer kunt genieten van zuinig rijgedrag!