Zoek Goodyear VECTOR EV-2 + in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Goodyear VECTOR EV-2 +

All-Season
Deze comfortabele en milieuvriendelijke 4-seizoensband van Goodyear beschermt je met zijn geweldige grip en superieure remkracht het hele jaar door tegen alle weersinvloeden die je op de weg kunt tegenkomen!

Belangrijkste eigenschappen

  • Sublieme all season band
  • Uitstekend rijcomfort en maximale veiligheid
  • Beschermt je tegen aquaplaning
  • In alle weersomstandigheden korte remweg
  • Milieuvriendelijk want duurzaam en zuinig

Maximaal beschermd het jaar door

Je banden moeten wisselen omdat de seizoenen wisselen behoort tot het verleden met de Goodyear Vector EV-2+, want deze superieure all season band beschermt je het hele jaar door optimaal! Onder alle weersomstandigheden heb je geweldige grip en rem je snel af, ook bij sneeuw of ijzel op de weg. De effectieve waterafvoer van de band zorgt voor een betere bescherming tegen aquaplaning en slippartijen.

Zeer comfortabele 4-seizoensband

Doordat je de Goodyear Vector EV-2+ tijdens het rijden minder hoort, geniet je vier seizoenen lang van stillere en dus comfortabelere autoritten.

Vriendelijk voor milieu en portemonnee

De Goodyear Vector EV-2+ heeft een lage rolweerstand en een uitgekiende drukverdeling, die er samen voor zorgen dat je minder brandstof verbruikt en het rubber van deze all season band minder snel slijt. Dat is prettig voor het milieu, maar zeker ook voor je portemonnee!
Onze Goodyear VECTOR EV-2 + bandenmaten