Zoek Goodyear WRANGLER DURATRAC in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Goodyear WRANGLER DURATRAC

All-Season
Als je het hele jaar door verzekerd wilt zijn van optimale bescherming op verharde wegen \u00e9n op onverhard terrein, dan kies je voor de robuuste en comfortabele Goodyear Wrangler Duratrac!

Belangrijkste eigenschappen

  • Robuuste 4-seizoensband die lang meegaat
  • Maximale bescherming in ieder seizoen
  • Speciaal voor moeilijk begaanbare wegen
  • Superieure tractie en uitstekende wegligging
  • Uitstekende grip in alle weersomstandigheden

Ieder seizoen optimaal beschermd

De Goodyear Wrangler Duratrac is speciaal ontwikkeld om je in elk seizoen van het jaar maximaal te beschermen tegen weersinvloeden. Deze all season band geeft je in een warme zomer, maar ook in een natte herfst of een koude winter geweldige grip, nauwkeurig stuurgedrag en veel tractie.

Maximale veiligheid op ieder terrein

Door zijn uitmuntende rijeigenschappen loodst deze 4-seizoensband van Goodyear je probleemloos over zeer moeilijk begaanbare wegen en oneffen terrein. De Wrangler DuraTrac zorgt er met zijn uitstekende wegligging, lage rijgeluid en hoge stabiliteit bovendien voor dat je comfortabeler rijdt over modderige paadjes, bevroren grindwegen, stoffige zandweggetjes en andere onverharde ondergrond.

Langere levensduur door velgbeschermer

De velgbeschermer van de Goodyear Wrangler DuraTrac voorkomt schade door het rijden op een slecht wegdek of een terrein met veel kuilen, waardoor je langer plezier hebt van superieure all season band!