Zoek Goodyear CARGO ULTRAGRIP G124 in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Goodyear CARGO ULTRAGRIP G124

Winterband


De Goodyear Cargo Ultragrip G124 zorgt ervoor dat je bedrijf ook tijdens de wintermaanden gewoon door kan blijven draaien, want met deze betrouwbare winterband komen je bedrijfswagens ook bij sneeuw of regen veilig op hun bestemming aan!

Belangrijkste eigenschappen

  • Zeer sterke winterband
  • Speciaal voor lichte bedrijfswagens
  • Indrukwekkende prestaties op winterse wegen
  • Stiller en daardoor comfortabeler
  • Gaat zeer lang mee

Duurzame krachtpatser voor de wintermaanden

Door zijn robuuste constructie en sterke stalen karkas kan de Goodyear Cargo Ultragrip G124 de zwaarste beladingen makkelijk aan en gaat hij zeer lang mee. Zelfs met een zware belading en onder winterse omstandigheden heb je nog uitstekende controle over je bedrijfswagen.

Beschermt je tegen alle omstandigheden

Het profiel van de Goodyear Cargo Ultragrip G124 geeft je voortreffelijke grip op winterse wegen en genoeg tractie om weer makkelijk van sneeuw en ijs weg te komen. Ook op gladde wegen kun je snel vaart minderen en reageert je bedrijfswagen snel en accuraat op je stuurbewegingen. De speciale groeven op deze winterband voeren smeltwater, natte sneeuw en regen snel en doeltreffend af en minimaliseren zo de kans op slippen en aquaplaning.

Zeer comfortabel rijgedrag

Deze winterband van Goodyear blinkt ook uit door zijn comfortabele rijgedrag, want hij heeft een uitstekende wegligging en is bovendien zeer stil.