Zoek Goodyear G46 in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Goodyear G46

Winterband


De Goodyear Cargo G46 vindt het helemaal niet erg om zwaar belast te worden, want deze duurzame winterband is speciaal ontwikkeld om zwaarbeladen busjes en bestelwagens met meer comfort en veiligheid in de donkere maanden van het jaar hun werk te laten doen!

Belangrijkste eigenschappen

  • Winterband met hoog draagvermogen
  • Voor dagelijks gebruik met bedrijfsauto's
  • Uitmuntende wegligging en heerlijk rijcomfort
  • Ook op winterwegen uitstekende bescherming
  • Slijt uitermate langzaam

Gemaakt voor het zware werk

Vooral bij hoge belastingen in de winter merk je hoe goed de Goodyear Cargo C46 eigenlijk is, want hij is speciaal ontwikkeld om iedere dag te gebruiken met onder meer busjes, bakwagens, jeeps en bestelauto's. Deze solide winterband geeft je meer veiligheid en rijcomfort, ook als de weg koud, nat of glad is!

Geweldige wegligging en uitstekende bescherming

Deze winterband van Goodyear geeft je bedrijfswagen in alle weersomstandigheden geweldige wegligging, hoge bochtenstabiliteit en uitstekende grip. Ook op sneeuw en ijs heb je met de Cargo C46 goede tractie en een korte remweg. Regen, sneeuw en smeltwater voert hij doeltreffend af, zodat je minder kans op aquaplaning of slippen hebt.

Comfortabel en duurzaam

De duurzame Goodyear Cargo C46 slijt uitermate langzaam en doordat hij ook bij zware belading goed contact met de weg houdt, rijdt hij uitermate comfortabel.